Lakossági fórum

[featured_image]
Letöltés
Download is available until [expire_date]
  • Verzió
  • Letöltés 9
  • Fájlméret 254.66 KB
  • Fájlok Száma 1
  • Dátumkészítés 2018/10/03
  • Utoljára frissített 2020/01/15

Lakossági fórum

 

FELHÍVÁS

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Eljr.) szerinti a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök  jóváhagyása előtt egyeztetési eljárást kell lefolytatni.

 

Kéleshalom településfejlesztési koncepcióját és településrendezési eszközeit az Eljr. rendelkezései és Kéleshalom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (III.30.) önkormányzati rendelete alapján véleményezésre bocsátom és 2018. október 15-én 14 órakor a Művelődési Házban tartandó lakossági fórumon ismertetem.

 

6/2017. (III.30.) önkormányzati rendelet alapján partner Kéleshalom település közigazgatási területén:

  1. a) ingatlannal rendelkező személy
  2. b) valamennyi székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet
  3. c) bejegyzett egyház és civil szervezet

 

A fórumon ismertetésre kerülő papíralapú munkarészek megtekinthető és javaslatok, vélemények tehetők a Borotai Közös Önkormányzati Hivatal Kéleshalmi Kirendeltségén (6444. Kéleshalom Fő utca 2.) ügyfélfogadási időben a lakossági fórumot követő 8. napig.

 

Elektronikusan elérhető: http://www.epiteszmuhely.hu/Szilberhorn/article/keleshalom-2018-szeptember

web helyről.

 

Vélemények, javaslatok papíralapon a Polgármesternek címezve a  6444 Kéleshalom Fő utca 2. címre vagy elektronikusan a Polgármester e-mail címére (polgarmester@keleshalom.hu) címre küldhetők a lakossági fórumot követő 8. napig.

 

 

 

Kéleshalom, 2018. október 03.                          Szvétek Lajos Róbert sk.

polgármester