Közmeghallgatás 2021.11.30-án

Közmeghallgatás

2021.11.30.

Kéleshalom Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2021. november 30-án (kedden) 16.30 órától a Somoskövi Sándor Közösségi Színtér és Könyvtár nagytermében (6444 Kéleshalom, Fő utca 4.) KÖZMEGHALLGATÁST tart.

 NAPIREND

1.) Beszámoló Kéleshalom Községi Önkormányzat 2021. évi munkájáról

Szóbeli előterjesztés

Előterjesztő: Szvétek Lajos Róbert polgármester

2.) Beszámoló a falugondnoki szolgálat 2020. évi munkájáról

Szóbeli előterjesztés

Előterjesztő: Zsebi Sándor falugondnok

3.) Beszámoló a könyvtár 2020. évi munkájáról

Szóbeli előterjesztés

Előterjesztő: Schaffer Ágnes könyvtáros

4.) Lakossági kérdések, észrevételek

A közmeghallgatáson a Kéleshalom lakosságának lehetősége van arra, hogy helyi közügyet érintő kérdéseket, illetve javaslatokat fogalmazzon meg közvetlenül a polgármesternek és az önkormányzati képviselőknek.

A közmeghallgatás szervezettebbé tétele érdekében a választópolgárok, illetve a helyben érdekelt szervezetek képviselői a téma rövid megjelölésével kérdéseiket, javaslataikat eljuttathatjáka Hivatalba, vagy levélben a Polgármesteri Hivatal címére (6444 Kéleshalom, Fő utca 2.) elküldve, vagy elektronikusan a hivatal@keleshalom.hu e-mail címre továbbítva „Közmeghallgatás” tárgy megjelöléssel 2021. november 23. (kedd) 12.00 óráig lehet eljuttatni.

 A fent megadott határidőig az előzetes kérdés és javaslat feltételének lehetősége a gördülékenyebb szervezést szolgálja és a jelenlegi járványügyi helyzetben elsősorban ezt javasoljuk a lakók részére, ugyanakkor a közmeghallgatáson természetesen helyben is lehet felszólalásra jelentkezni, kérdést feltenni. Kérjük a közmeghallgatáson részt venni szándékozókat, hogy egymás egészségének megóvása érdekében az eseményen lehetőség szerint viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, illetve tartsák a 1,5 méteres távolságot!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ülésen történő részvétel a képviselők, a bizottsági tagok, a gazdasági társaságok és költségvetési szervek vezetői, valamint a Polgármesteri Hivatal munkatársai kivételével, valamennyi további résztvevő számára védettségi igazolvány felmutatásával történik. Az eseményre történő belépés-, valamint a megtarthatóság szabályai  a virushelyzet miatti kormányzati intézkedések hatására változhatnak.

Kelt, Kéleshalom 2021.11.16.

Tisztelettel:

Szvétek Lajos Róbert

polgármester